Gelaatsverzorging

Bij Binarwati werken we met Jojoba care producten. Waarom doen we dit? Klassieke cosmetica producten hebben water als hoofdingrediënt. Dat heeft zijn voordelen. Zo is water goedkoop en aangenaam fris. Maar deze keuze heeft ook nadelen. Omdat water niet in de huid kan doordringen kiest men voor een oppervlakteverzorging.

Dieptewerking is echter heel belangrijk. Ze garandeert de lange termijn werking van een product én ze ondersteunt de huid in één van haar belangrijkste taken: het aanleggen van een beschermende barrière.

Water is natuurlijk ook een belangrijk ingrediënt, maar een hulpingrediënt. Door meer of minder waterdruppels te verwerken in de oliestructuur regelen we de voedende waarde van het product en water zorgt ook voor een verfrissend en comfortabel gevoel.

Alle behandelingen zijn er om naast rustgevend en ontspannend, ook effectief en resultaatgericht te werken. Elke behandeling start vanuit de klassieke gelaatsverzorging, maar focust zich daarnaast op specifieke probleemgebieden als dat nodig is bv. Coupe rose, acne, rijpere huid.

Samen bekijken we welke verzorging het best past bij jouw huid en welke producten je thuis kan gebruiken om je huid verder te laten stralen.

gelaatsverzorging
KLASSIEKE VERZORGING
Een gelaatsverzorging met keuze tussen een relaxerende massage of kleimasker dat meteen een verfrissend en verhelderend effect geeft. Deze verzorging is aangewezen bij jonge en/of vette huidtypes en klaart elk huidtype op.
VOEDENDE VERZORGING
Een rijk voedende gelaatsverzorging die zorgt voor een matterend en super zacht resultaat. Ideaal om rode blos of verwijde poriën te maskeren. Geschikt voor alle huidtypes.
HYDRATERENDE VERZORGING
Door de witte klei (kaolin) in de Jojoba olie geeft het masker een meervoudige werking dat een diepvoedend, opspannend, verfrissend en egaal eindresultaat oplevert. Geschikt voor alle huidtypes. (vooral voor de vettere huid)
ZUIVERENDE VERZORGING
De ideale verzorging met accent op het zuiveren en kalmeren van verstikte of acnéhuid.
ANTI-AGE VERZORGING
Bij deze verzorging wordt er dieper gewerkt op de rijpere huid door de massage uit te breiden. Zo krijg je een betere doorbloeding en met een voedend en opspannend eindresultaat.
TOUCH OF GHASSOUL VERZORGING
Deze behandeling is zeer geschikt voor de gevoelige of vochtarme/droge huid. Door de Marrokkaanse klei in jojoba olie en de toevoeging van verfrissende balsem wordt er een meervoudige werking gecreëerd. Dit is een behandeling die licht ophelderend, polijstend en diepvoedend werkt.
 
Klassiek verzorging
Voedende verzorging
Hydraterende verzorging
Reiniging
V
V
V
Dieptereiniging
V
V
V
Comedonen verwijderen
 
 
 
Massage
V*
V
V
Masker
V*
V
V
Dag- / Nachtcrème
V
V
V
* Keuze tussen beide

 
Zuiverende verzorging
Touch of Ghassoul verzorging
Anti-age verzorging
Reiniging
V
V
V
Dieptereiniging
V
V
V
Comedonen verwijderen
V
 
 
Massage
 
V
V
Masker
V
V
V
Dag- / Nachtcrème
V
V
V

Wil jij ook genieten van deze behandeling?